10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi cu peste 90 de km/h pe străzile oraşului

Craiova: Prinşi cu peste 90 de km/h pe străzile oraşului

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri au organizat o acţiune pe pentruz prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză și de defecţiunile tehnice.
Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene și cei din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat împreună cu specialiști ai RAR pe principalele drumuri naționale din județ și pe arterele circulate din municipiul nostru. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 158 sancțiuni contravenționale de peste 29.000 lei, dintre care 10 pentru defecţiuni tehnice, iar alte 85 amenzi pentru viteză neregulamentară. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere, iar 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Unul dintre şoferii care a primit amendă a fost Ş. Dorian, de 27 ani, din Craiova, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Dacia, cu viteza de 90 km/h şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului rutier. Acesta a fost urmărit și blocat în trafic de către polițiștii rutieri, fiind sancţionat cu amendă de 974 lei. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.
De asemenea, polițiștii au depistat-o și pe P. Marinela, de 41 ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Decerbal, cu viteza de 93 km/h. Polițiștii rutieri au sancționat-o pe craioveancă cu amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS