20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Incendiu puternic la un apartement din Balș

Olt: Incendiu puternic la un apartement din Balș

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament din Balş din cauza unui scurtcircuit.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost solicitat să intervină sâmbătă, 04 aprilie, în jurul orei 14.00, în orașul Balș, pe strada Nicolae Bălcescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament aflat la etajul doi al unui bloc.
La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Balș, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la bunurile dintr-un dormitor și un hol, cu posibilitate de propagare la întreaga locuință. Din cauza fumului dens de pe casa scării, preventiv, au fost evacuați din apartamente 25 de adulți și trei copii. Pompierii au reușit lichidarea incendiului după aproximativ o oră și jumătate de la sosirea la locul intervenției, reușind limitarea semnificativă a pagubelor. Au ars bunurile din dormitor (mobilier, ușă și materiale textile), parțial bunurile din hol și sufragerie și s-au deteriorat pereții apartamentului.
Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este un scurtcircuit electric produs de un calorifer lăsat sub tensiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS