10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Proiectul "Primul pas în carieră", la o doua ediţie

Craiova: Proiectul „Primul pas în carieră”, la o doua ediţie

Adrem Invest în parteneriat cu Universitatea din Craiova lansează proiectul de internship “Primul pas în carieră 2015”, ediția a 2-a. Astfel, studenții și masteranzii au oportunitatea de a își dezvolta abilitățile și a pune în practică cunoștințele tehnice dobândite în timpul studiilor.
“Primul pas în carieră” se află la a doua ediție și  are ca scop descoperirea tinerilor cu viziune și ambiție. De asemenea, tinerii studenți și masteranzi vor fi instruiţi, prin implicarea în diverse proiecte ale companiei, sub îndrumarea managerilor cu experiență, care le vor împărtăși din cunoștințele dobândite de-a lungul carierei.
Prezentarea programului de Internship va avea loc luni, 6 aprilie 2015, ora 14:00 în Aula AK1 a Facultății de Inginerie Electrică. În cadrul prezentării, participanții vor afla informații despre companie, secțiunile programului de internship, iar la final va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Candidaturile (Curriculum Vitae  + scrisoare de intenție) vor fi depuse exclusiv online, pe website-ul www.adrem.ro, la secțiunea Cariere, cu numele post : PRIMUL PAS ÎN CARIERĂ, în perioada 6– 30 aprilie.
Proiectul de internship „Primul pas în carieră” se adresează studenților din anii terminali și masteranzilor Facultății de Inginerie Electrică din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS