10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Amenzi de 65.000 de lei date comercianţilor din domeniul morărit - panificaţie

Craiova: Amenzi de 65.000 de lei date comercianţilor din domeniul morărit – panificaţie

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat, în acest sfârșit de săptămână, la nivelul municipiului Craiova, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul morărit – panificaţie.
Polițiștii au verificat 6 societăţi comerciale și alți 7 agenți economici, persoane fizice, precum și mai multe  mijloace de transport.
În urma neregulilor constatate, oamenii legii au aplicat 4 sancțiuni contravenţionale în valoare de 65.000 lei și au confiscat aproape 1.000 de pâini și peste 700  kg de făină.

În timpul controlului efectuat la o brutărie din Craiova, a fost identificată cantitatea de 320 kg făină, ce urma să fi utilizată în procesul de producţie, pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă. Societatea comercială  a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 lei şi s-a dispus totodată confiscarea cantiţăţii de 320 kg făină,  aflată în gestiune fără documente de provenienţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS