13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUPDATE Olt: O femeie din Slatina a fost ucisă în propria locuinţă

UPDATE Olt: O femeie din Slatina a fost ucisă în propria locuinţă

O femeie a fost ucisă aseară, în propria casă, de un bărbat care, din primele cercetări, ar fi un fost angajat al familiei, scrie b1.ro.

Nela Micli avea 37 de ani și a fost găsita înjunghiata în apartamentul în care locuia împreună cu soțul și fiul,  pe strada Teiului. Incidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 20:00. Cel care a sunat la 112 a fost soţul femeii, care a intrat în panică după ce această nu îi mai răspundea la telefon şi nici nu putea intră în apartament. La 112 a sunat şi copilul familiei, un minor de 7 ani, care a spus că se află blocat în apartament.

Imediat, la locul incidentului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care, cu ajutorul unei scări a reuşit să ajungă la geamul locuinţei, situată la etajul I, şi să între în apartament. În ajutorul salvatorilor a intervenit copilul proprietarilor, el fiind cel care a deschis ferestra pentru a intră pompierii. În interiorul locuinţei, într-una din camere, salvatorii au găsit-o moartă pe mama băiatului, această prezentând mai multe plăgi înjunghiate pe mâini, gât şi torace.

Potrivit unor informaţii, ar fi vorba despre o crimă comisă din răzbunare, iar suspect este un fost angajat al soţului femeii care a fost concediat de curând. Se pare că acesta era şi prieten de familie cu victima şi soţul acesteia şi se vizitau deseori. Ipoteza ar fi fost confirmată şi de copilul victimei, care le-ar fi dezvăluit anchetatorilor că autorul crimei este un apropiat al familiei. Băieţelul le-ar fi spus oamenilor legii că bărbatul l-a închis într-o camera, spunându-i că are ceva de discutat cu mama să.

Informaţia nu a fost confirmată oficial de poliţişti, aceştia declarând însă că au un cerc de suspecţi. Oamenii legii au confirmat însă că autorul crimei a fugit cu autoturismul familiei Micli. Poliţiştii au demarat o anchetă şi susţin că este doar o problema de timp până când îl vor prinde pe criminal, mai ales că fiul victimei le-a furnizat deja suficiente date pentru identificarea criminalului. Presupusul autor al crimei a fost dat deja în urmărire generală.

UPDATE: Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe autorul crimei. Criminalul încerca să se ascundă, dar a fost găsit pe raza judeţului Vâlcea. Bărbatul se numeşte Eugen Fană, are 42 de ani, este însurat și are doi copii. El a fost depistat în această dimineaţă de o patrulă de poliţişti din judeţul Vâlcea, pe raza acestui judeţ. Bărbatul părăsise locul crimei și fugise chiar cu autoturismul femeii pe care a omorât-o.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS