9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Spectacol umanitar "Doamne n-aş mai vrea să mor" al Ansamblului Folcloric „Doina Olteniei”

Craiova: Spectacol umanitar „Doamne n-aş mai vrea să mor” al Ansamblului Folcloric „Doina Olteniei”

Ansamblul Folcloric „Doina Olteniei” organizează, vineri, 3 aprilie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, Spectacolul umanitar „Doamne n-aş mai vrea să mor”.
Spectacolul este destinat strângerii de fonduri pentru micuţa Annes Iacobescu, o copilă de numai 10 anişori care se luptă cu o boală aprigă numită Leucemie Mieloblastică M7.
Ansamblul Folcloric „Doina Olteniei” este marca înregistrată a companiei MG INVEST CONSULTING SRL.
Parteneri în realizarea spectacolului umanitar sunt şi un număr de şapte grădiniţe din Craiova: Grădiniţa „Eden”; Grădiniţa „Paradisul copiilor”; Grădiniţa „Căsuţa cu poveşti”; Grădiniţa „Curcubeul copilăriei”; Grădiniţa „Voiniceii”; Grădiniţa „Sfânta Lucia”; Grădiniţa „Elena Farago”.
Spectacolul va fi o prezentare etnomuzicologică a folclorului autentic din regiunea Olteniei şi nu numai, realizată de tineri interpreţi, laureaţi ai Festivalurilor de folclor din ţară.
Cei care sunt interesaţi să ia parte la spectacol şi totodată să o ajute pe micuţa Annes Iacobescu o pot face printr- o donaţie de 50 de ron, suma ce reprezintă şi invitaţia de intrare la spectacol pentru două persoane. Acestea se pot procura de la Gradiniţele partenere. Ansamblul Folcloric „Doina Olteniei” a luat fiinţă la începutul anului 2015 şi este format din foşti şi actuali studenţi ai Departamentului de Arte, Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova fiind înfiinţat la iniţiativa asist. univ. dr. Gabriel Zamfir, cadru didactic al  Departamentului de Arte din Universitatea din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS