16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident mortal în comuna Cerăt

Accident mortal în comuna Cerăt

O femeie și-a pierdut viața, iar cei doi copii ai săi au fost răniți, joi seară, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 561, în comuna doljeană Cerăt. Șoferul mașinii a scăpat cu leziuni care nu îi pun viața în pericol.
Accidentul s-a produs joi seară, în jurul orei 21.00, pe DJ 561, la kilometrul 26+600. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră, s-a stabilit că cetățeanul italian Abderrahman Othman, de 45 de ani, care conducea un autoturism BMW pe DJ 561, în comuna Cerăt a pierdut controlul direcţiei, a lovit un cap de pod de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat în afara șoselei. În urma accidentului, Sorinela Burnea, de 32 de ani, din comuna Goicea, pasageră în mașina condusă de cetățeanul italian, a decedat. Cei doi copii ai femeii, Sara, de 5 ani, și Daniel, de 16  ani, dar și șoferul, au suferit leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Aceștia din urmă au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.
Polițiștii doljeni au stabilit că accidentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, șoseaua fiind umedă în acea zonă.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şivătămare corporală din culpă. Reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat pentru Gazeta de Sud că polițiștii de la Rutieră au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS