24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalContrabandist de ţigări doljean, prins la Mehedinţi

Contrabandist de ţigări doljean, prins la Mehedinţi

Poliţiştii mehedinţeni au depistat în trafic un autoturism ce transporta 21.000 ţigarete de contrabandă. Acestea au fost confiscate, iar șoferul este cercetat pentru contrabandă cu produse accizabile.

Astăzi, 18 martie, pe raza localității Prunișor, județul Mehedinți, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 31 de ani, din județul Dolj. La controlul autovehiculului, polițiștii au descoperit într-un loc amenajat special în partea din spate a acestuia cantitatea de 21.000 țigarete nemarcate.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita legală.

De la începutul anului 2015 și până în prezent, polițiștii mehedințeni au desfășurat 24 de acțiuni pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu produse accizabile. În urma acestor acţiuni, au fost confiscate 150.000 țigarete, 5,4 kg tutun brut și 349 litri băuturi alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS