11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Expoziţia aniversară "Gazeta de Sud", vernisată de Biblioteca Judeţeană

Craiova: Expoziţia aniversară „Gazeta de Sud”, vernisată de Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” vernisează astăzi, 16 martie 2015, expoziția cu titlul „GAZETA DE SUD – 20 ani de la fondare”. Expoziția este realizată în cadrul Secției Periodice situată, pe strada Sf. Dumitru nr 3.  În data de 15 martie 1995, în urmă cu 20 ani, vedea lumina tiparului primul număr al cotidianului regional Gazeta de Sud.
„Nu de puține ori ziarul, presa scrisă, reprezintă instrumentul pe care cetățeanul îl folosește pentru a se informa, pentru a se pune la curent cu cele mai importante evoluții ale zilei. Gazeta de Sud, ziarul care a trecut de mult proba maturității, este deja un brand, prezentând în lungi reportaje, interviuri și editoriale cele mai semnificative evenimente și știri din Oltenia.
Amplele materiale culturale pe care Gazeta de Sud le-a prezentat, atât în formatul tipărit cât și în ediția online, fac cinste acestui ziar. Pentru acest motiv, precum și pentru bunăvoința cu care s-au aplecat asupra proiectelor noastre, răspândindu-le pe întreg cuprinsul Olteniei, le mulțumim și le urăm un călduros La mulți Ani!”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS