10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Migranţi ascunşi sub pământ pentru flori

Dolj: Migranţi ascunşi sub pământ pentru flori

Doisprezece migranţi au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie de Frontieră Calafat ascunşi într-un spaţiu special amenajat într-un TIR încărcat cu pământ pentru flori.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Iveco, un cetăţean din Belarus, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, pământ pentru flori din Bulgaria pentru Lituania.
Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, într-un spaţiu special amenajat, sub paleţii pe care se aflau saci cu pământ pentru flori, douăsprezece persoane de sex masculin, 10 dintre acestea fiind cetăţeni irakieni şi 2 sri-lankezi.
Conform protocolului româno – bulgar, persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS