16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Pregătirile pentru Eurovision, la final

Craiova: Pregătirile pentru Eurovision, la final

KLA_1491

Finala națională a Eurovision 2015, organizată pentru prima oară în alt oraş decât Capitala, se anunţă un spectacol de excepţie.

Organizatorii promit surprize pentru public, iar una dintre acestea este că șase craioveni care și-au cumpărat bilet pentru a asista duminică seara la Eurovision, în Sala Polivalentă, vor fi răsplătiți cu o excursie la competiția din Viena. Cei șase norocoși vor fi aleși prin tragere la sorți.

Deschiderea spectacolului de la Craiova nu va mai fi făcută de Tudor Ghoerghe. Aceasta pentru că maestrul ar fi vrut să urce pe scenă alături de orchestra Filarmonicii Oltenia, însă condiția nu a putut fi îndeplinită din punct de vedere tehnic. Va veni însă Ovi, care împreună cu trupa sa, va susține un concert cu piese lansate la Eurovision de-a lungul timpului.

Evenimentul va debuta un moment inedit, toți cei 12 finaliști urmând să interpreteze piese „Miracle“, melodia cu care Ovi și Paula Seling au participat la ediția de anul trecut a Eurovision-ului. Concurenții vor urca apoi pe scenă pentru interpretarea propriilor piese din concurs, seara urmând să se încheie cu un recital al artistei Ruslana, câștigătoare a concursului Eurovision în anul 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS