10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident violent între trei autoturisme pe DE 70

Accident violent între trei autoturisme pe DE 70

O femeie a murit și alte patru persoane au fost rănite, în urma unui grav accident de circulație produs duminică seară pe DE 70, în localitarea Răcarii de Sus.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat că, duminică seară, în jurul orei 18.45, pe Drumul European 70, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat, iar alte patru au fost transportate la Spitalul de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri s-a stabilit că Marian Badea, de 48 de ani, din Filiaşi, în timp ce conducea un autoturism Renault către Craiova, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe strada Dealului din Răcarii de Sus, nu a acordat prioritate de trecere și a fost lovit în plin de un autoturism Nissan, condus regulamentar din sens opus de Marian Pleșa, de 47 de ani, din localiatea Ţicleni, Gorj.
În urma impactului, Renaultul a fost proiectat pe sensul de mers către Craiova, unde a fost lovit de un Volkswagen condus de Cristinel Corcoveanu, de 36 de ani, din comuna Plopşoru, Gorj, care circula dinspre Filiaşi către Craiova.
În urma accidentului, Lenuța Badea, de 46 de ani, din Filiaşi, pasageră pe locul din dreapta faţă al autoturismului condus de soțul său, a murit, iar Marian Badea a fost rănit grav. De asemenea, Marian Pleșa a fost rănit grav, iar alte două persoane – Cristinel Corcoveanu şi Ioan Moldoveanu, pasager în Nissan – au fost rănite ușor.
Polițiștii doljeni au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpăşi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS