6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a urcat băut la volan și a provocat un accident grav

S-a urcat băut la volan și a provocat un accident grav

Un șofer care s-a urcat băut la volan a fost rănit grav, sâmbătă seară, după ce a lovit un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea pe DJ 561 A, în localitatea Livezi.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că Simion Trancă, de 24 de ani, din comuna Podari, care conducea un autoturism Opel Astra pe DJ 561A, în satul Livezi a pierdut controlul direcţiei, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat pe șosea. Șoferul a fost rănit grav în urma accidentului, iar cei doi pasageri din Opel, Florin Ştefănescu, de 24 de ani şi Nicoleta Baciu, de 24 de ani, ambii din Craiova, au suferit leziuni ușoare. Toți trei au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.
Oamenii legii au stabilit că șoferul, care s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive cu care circula pe DJ 561A, în satul Livezi. Trancă a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii doljeni mai spun că Simion Trancă este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS