8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârgul de nunţi Wedding Fever a ajuns la a şasea ediţie

Târgul de nunţi Wedding Fever a ajuns la a şasea ediţie

Cea mai mare expoziţie dedicată nunţilor din regiunea Oltenia, Wedding Fever, şi-a deschis porţile vineri, 27 februarie, la Centrul Multifuncţional din Romaneşti. Unii craioveni au venit chiar şi cu două ore mai devreme de ora deschiderii, iar prima zi a depăşit estimările organizatorilor în privinţa vizitatorilor.

„Centrul Multifuncţional este cel mai modern şi cel mai potrivit spaţiu pentru acest tip de evenimente şi sperăm ca oamenii să vină şi să se convingă de acest lucru. Momentan, este un trafic foarte bun“, a declarat Irina Butnariu, organizator Wedding Fever. Ediţia 2015 adună laolaltă zeci de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Târgul de nunţi se desfăşoară pe parcursul întregului weekend, vizitatorii fiind aşteptaţi şi sâmbătă, între orele 10.00 şi 19.00, şi duminică, între orele 10.00 şi 14.00.
„Aşteptăm publicul cu o mulţime de surprize, începând de la creatori de rochii de mireasă cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional, până la spectacole de dans, muzică, sunet şi lumini, dar şi o tombolă cu premii importante, cele mai valoroase fiind o vacanţă, respectiv un inel cu diamant. Avem o ofertă extrem de variată în ceea ce priveşte organizarea de evenimente, toate serviciile pot fi găsite într-un singur loc“, a mai spus Irina Butnariu.
Vizitatorii s-au arătat interesaţi de domenii diverse, unii dintre aceştia concentrându-se doar pe unul sau două servicii, în timp ce alţii profită de reunirea furnizorilor pentru a se interesa de ofertele existente atât la costume şi rochii, cât şi la servicii foto-video, servicii de sunet, aranjamente etc. „Rochia deja am achiziţionat-o şi avem aproape totul pus la punct. A mai rămas să alegem modelul de invitaţii“, a declarat una dintre vizitatoarele târgului. Alte viitoare mirese profită, însă, de expoziţia de nunţi pentru a proba cât mai multe rochii. Managerul unei case de modă specializate în crearea rochiilor de mireasă a precizat, însă, că este important ca rochia să fie aleasă în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane: „De multe ori se întâmplă ca viitoarele mirese să îşi aleagă rochii care nu le avantajează. Eu consider că este important să fie sfătuite de furnizori atunci când probează rochiile. De asemenea, trebuie să ştie că rochia ar trebui achiziţionată cu măcar cinci luni înainte de ziua nunţii, pentru a nu se aglomera foarte multe spre final“.
Printre cele mai atractive standuri expoziţionale din cadrul târgului se află cele care prezintă modele de torturi şi diverse aranjamente de candy bar. Torturile, spune reprezentanta unei cofetării, sunt tot mai spectaculoase, iar viitorii miri doresc modele cât mai originale. În ceea ce priveşte candy-barul, alegerile sunt făcute foarte des în funcţie de o tematică. De exemplu, la botezuri sunt foarte solicitate brioşele cu modele din desene animate, iar la nunţi, unii miri aleg candy bar într-o singură culoare.
Şi în privinţa serviciilor de fotografie, furnizorii vin cu noutăţi. O firmă specializată pe organizarea de evenimente le propune mirilor să aleagă pentru evenimentul lor un „colţ foto“: „Avem un panou retro-vintage care se pretează atât pentru nunţi şi botezuri, cât şi pentru evenimente corporate. Venim cu măşti inovatoare pentru anul 2015, mergem foarte mult pe partea de personalizare. Încercăm să aducem ceva special pe piaţa din Craiova şi am găsit oameni receptivi care îşi doresc altceva pentru acest sezon“.
Viitoarele mirese trebuie să ştie că, pe lângă sute de modele de rochii de ocazie şi rochii de mireasă, la târgul de la Centrul Multifuncţional vor avea la dispoziţie şi un stand cu rochii de mireasă „second-hand“, denumit generic „Rochii de Măritat“. Modelele aparţin unor creatori apreciaţi şi sunt expuse numai cu ocazia acestui eveniment,  iar preţurile sunt reduse chiar şi la jumătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS