8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSfârşitul săptămânii aduce trei spectacole la Fabrica de Poveşti ElectroCOLIBRI

Sfârşitul săptămânii aduce trei spectacole la Fabrica de Poveşti ElectroCOLIBRI

Teatrul „Colibri” organizează, la sfârșitul acestei săptămâni, trei spectacole destinate copiilor.

Astfe, astăzi, la ora 11:00, este programat spectacolul Inimă de piatră, după W.Hauff, o poveste adusă în scenă de actorii: Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoş, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea, pe un scenariu şi în regia lui Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino. Muzica este o creaţie Dan Bălan. De această reprezentație se vor bucura elevi ai Școlii Gimnaziale “Mircea Eliade” și pitici de la Grădinița “Iedera” din Craiova. Preţ bilet pentru grup organizat: 5 lei/persoană.

Sâmbătă, 28 februarie 2015, de la ora 18:00, se joacă Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, un spectacol cu scenariul, regia şi scenografia semnate de Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.
Duminică, 1 martie 2015, la ora 11:00, craiovenii primesc primăvara cu Sarea în bucate la Teatrul “Colibri”, un spectacol după Petre Ispirescu, realizat pe un scenariu și în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. Viață personajelor dau actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

Preţul biletelor la spectacolele de sâmbăta şi duminica este 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului “Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS