14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Facilităţi pentru femeile din Târgu Jiu, pe 1 şi 8 martie

Gorj: Facilităţi pentru femeile din Târgu Jiu, pe 1 şi 8 martie

Primăria Târgu Jiu va acorda o serie de facilităţi pentru doamnele şi domnişoarele din minicipiu, cu ocazia zilelor de 1 ş 8 martie. În aceste zile femeile nu vor plăti bilete pe mijloacele de transport în comun, iar şoferiţele vor putea folosi parcările de pe raza orașului gratuit, iar pentru a completa acest tablou. „Poliția Locală va fi mult mai îngăduitoare decât în celelalte zile, bineînțeles în limita legii, cu toate șoferițele pe care le va întâlni în trafic”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Atât pe 1 martie cât şi pe 8 martie va fi organizată o serie de acțiuni, desfăşurate sub denumirea de Caravana Mărțișorului și Caravana Florinlor. „Este vorba despre acțiuni în parteneriat cu Asociația Trix Bike, ai căror membrii vor oferi mărțișoare și flori în parcurile din Târgu Jiu. Este vorba despre Pracul Central, Parcul Insuliță, Parcul Debarcader, Pracul Lido, Parcul Colanei fără Sfârșit și Zona Centru” a declarat Teodora Ciobanu, directorul Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu.

De asemenea, pe 1 martie, de la ora 18.00 va avea loc la Amfiteatrul din Zona Centru un spectacolul oferit de Primăria Târgu Jiu, în colaborare cu Palatul Copiilor.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS