10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStart la competiţia pentru titlul de „Şcoală Europeană“

Start la competiţia pentru titlul de „Şcoală Europeană“

Unitățile de învățământ preuniversitar din judeţul Dolj, care au fost și sunt implicate în programele europene din domeniul educației și formării profesionale, se pot înscrie la cea de-a XII-a ediție a competiției pentru obținerea certificatului „Școală Europeană“, organizată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. Competiția constă în evaluarea calității și coerenței managementului școlii, reflectat în documentele manageriale, precum și a impactului pe care activitățile derulate în cadrul proiectelor europene l-au avut asupra culturii organizaționale și a ethosului școlii.
Termenul-limită pentru depunerea candidaturii este 10 aprilie, evaluarea candidaturii se va face între 20 și 24 aprilie, iar acordarea certificatelor se va face într-un cadru festiv în luna mai 2015. Candidaturile vor fi trimise prin poştă la adresa ISJ Tulcea, cu menţiunea „Pentru Competiţia Naţională Şcoală Europeană, Ediţia 2015“. Cei interesaţi pot afla detalii de pe site-ul ISJ Dolj: http://www.isj.dj.edu.ro/down/note/Nota%20ISJ%20104%20din%2019.02.2015.pdf.
La cele 11 ediții de până acum au participat 1.562 de unități de învățământ, dintre care 376 au primit certificatul și Trofeul de „Școală Europeană“. Certificatul de „Școală Europeană“ este valabil pentru o perioadă de trei ani de la obținere, apoi școala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul primit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS