6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTransport gabaritic pe ruta Craiova - Roșiuța

Transport gabaritic pe ruta Craiova – Roșiuța

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 19.02.2015 – 23.02.2015 se va efectua un transport gabaritic pentru care a fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta: DN6 : Craiova – Filiaşi; DN 66: Filiaşi – Rovinari – Intersecţie DN 66 – DJ 673C; DN 67: Intersecţie DN 67 – DJ 673C – Roşiuţa.

Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.
Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanții la trafic trebuie să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe
care se va deplasa convoiul.

IPJ Dolj spune că transportul a plecat de la SC Popeci Utilaje Grele Craiova aseară, la ora 20.00 și a fost însoțit de polițiștii de la Rutiera pe traseul bulevardul Dacia, Calea București, Centura de nord, DN6, până în orașul Filiași. De acolo a fost preluat de polițistii gorjeni, urmând să ajungă pe 23 februarie la Roșiuța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS