12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Unitățile de învățământ dotate cu centrale termice alimentate cu gaz vor fi verificate

Olt: Unitățile de învățământ dotate cu centrale termice alimentate cu gaz vor fi verificate

Viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a solicitat efectuarea controalelor de specialitate la toate unitățile de învățământ din județul Olt dotate cu centrale termice alimentate cu gaz.

Astfel, o comisie stabilită prin ordin al prefectului, formată din reprezentanți ai Distrigaz Sud Rețele, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului Școlar Județean Olt și autoritatățile publice locale, va efectua, în perioada 23.02.2015 – 23.03.2015, controale de specialitate la toate unitățile de învățământ din județ care sunt dotate cu centrale termice alimentate cu gaz.
Verificările vor fi făcute în conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr.5/2009, iar în cazul constatării unor deficiențe membrii comisiei vor propune măsuri și termene de remediere concrete ce vor fi aduse la cunoștința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt.
Raportul final al controalelor va fi aprobat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt și va fi înaintat Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS