16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Arestat pentru trafic de minori

Craiova: Arestat pentru trafic de minori

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit că ar fi traficat două minore, în scopul exploatării sexuale. în cauză a fost arestat.

La data de 18 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat două percheziţii la imobile deţinute de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de trafic de minori. Din cercetări a reieşit că, în perioada mai-iunie 2014, acesta ar fi recrutat şi adăpostit în apartamente situate pe raza municipiului Craiova, două minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale. Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de minori, pe 19 februarie, judecătorii din cadrul Tribunalului Dolj au dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 29 de zile.
Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS