12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPatru apartamente sparte în plină zi în Craiovița Nouă

Patru apartamente sparte în plină zi în Craiovița Nouă

(Foto: www.aradon.ro)
(Foto: www.aradon.ro)

Polițiștii de la Secția 5 sunt în căutarea unor persoane care au reușit să spargă, în cursul zilei de luni, patru apartamente din cartierul craiovean Craiovița Nouă.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, hoții au reușit să intre în scările a două blocuri din cartierul Craiovița Nouă, după ce locatarii le-au permis accesul prin interfon. După aceea, hoții au reușit să intre în patru apartamente în care nu se afla nimeni la acea oră și au răvășit lucrurile, cel mai probabil în căutare de bani și bijuterii. De altfel, din două apartamente în care au reușit să intre nu au furat nimic, ci doar au răvășit lucrurile. În schimb, din alte două au furat bijuterii și sume de bani, însă polițiștii craioveni nu stabiliseră până marți valoarea totală a prejudiciului. Oamenii legii au mai precizat că a fost deja constituit un cerc de suspecți și sfătuiesc craiovenii să fie atenți cui deschid ușa de acces în bloc.
„Un sfat deosebit de importat din partea polițiștilor craioveni este acela ca oamenii să nu deschidă ușa de acces în bloc persoanelor necunoscute, ci să le verifice identitatea și chiar să observe detalii care ar putea ajuta polițiștii la identificarea acestora“, au spus polițiștii din cadrul IPJ Dolj. Oamenii legii mai spun că ușile de acces în locuințe trebuie să fie dintr-un material cât mai rezistent și trebuie încuiate de proprietari atunci când pleacă de acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS