10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrafic îngreunat pe două drumuri naționale din Mehedinți și Gorj

Trafic îngreunat pe două drumuri naționale din Mehedinți și Gorj

În judeţul Mehedinţi, pe DN6, la ieşirea din Orşova către Drobeta-Turnu Severin, la kilometrul 360, traficul rutier încă se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din unui accident rutier care a avut loc ieri și în care au fost implicate trei autotrenuri.
În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometrii 16 şi 34+800 de metri, stratul de zăpadă măsoară între unu şi trei centimetri. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant. La ieşirea din oraşul Novaci, un echipaj de poliţie nu permite accesul autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă către Rânca, recomandând folosirea lanţurilor antiderapante.
Pentru a preveni producerea evenimentelor rutiere pe drumurile publice, poliția recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo rutiere, să păstreze distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic, mai ales că vântul puternic poate determina schimbări bruşte de traiectorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS