16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Arestaţi după ce au comis mai multe furturi

Olt: Arestaţi după ce au comis mai multe furturi

Poliţiştii olteni au identificat şi încarcerat două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

La data de 4 februarie, în baza probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul  Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, Judecătoria Caracal a emis mandat de arestare  preventivă, pe o perioadă de 30  zile, împotriva lui G. Alexandru, de 23 ani, din comuna Dăneasa, sat Zănoaga. Tânărul este bănuit că, în perioada iulie 2014 – ianuarie 2015, ar fi  pătruns în locuinţele a trei persoane, din satul Zănoaga, comuna Dăneasa, de unde ar fi  sustras cazane, bijuterii şi bani, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 13.500 lei. De asemenea, în cursul lunii decembrie 2014, ar fi sustras 3 caprine şi o ovină, din apropierea stânei aparţinând unui cetăţean, din comuna Radomireşti, sat Călineşti.
Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Olt, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, tot ieri, un bărbat din municipiul Caracal, a sesizat poliţia prin numărul de urgenţă 112 că a surprins o persoană, în timp ce forţa o fereastră a locuinţei vecinei sale.
Poliţiştii municipiului Caracal s-au deplasat la faţa locului, unde l-au identificat pe T. Florian, de 18 ani, din municipiul Caracal, care, prin escaladarea gardului împrejmuitor, a pătruns în curtea locuinţei unei femei, iar în momentul când escalada fereastra, a fost surprins de vecinul acesteia.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a descoperit că T. Florian a mai comis în luna noiembrie 2014, un furt dintr-o locuinţă situată pe raza municipiului Caracal, iar în noaptea de 02 spre 03 februarie ar fi sustras aproximativ 1.000 lei din tarabele dispuse în incinta pieţei agroalimentare Caracal.
Cel în cauză a fost reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Olt, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS