5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tâlhar prins de poliţie cu ajutorul unui tânăr de 17 ani

Craiova: Tâlhar prins de poliţie cu ajutorul unui tânăr de 17 ani

Poliţiştii craioveni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie asupra unei pensionare din muncipiul Craiova, după ce au fost sesizaţi de un tânăr care a văzut ce s-a întâmplat.
În cursul zilei de ieri, la ora 13.50, poliţiştii craioveni au fost sesizați prin numărul de urgenţă 112 de un tânăr de 17 ani, din Filiași, cu privire la faptul că, pe strada Nanterre din Craiova, a observat un bărbat în timp ce a îmbrâncit o bătrână, după care i-a smuls din mână o geantă. Tânârul l-a urmărit pe cel care îi furase geanta bătrânei, iar în acelaşi timp la fața locului a fost dirijată o patrulă de poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova. Astfel, cu ajutorul tânărului, s-a reușit în scurt timp prinderea, imobilizarea și conducerea la sediul secției a suspectului.
Poliţiştii au stabilit că bărbatul se numeşte Dudu Marcel, de 38 de ani, din Craiova, iar persoana vătămată este craioveanca Rusu Stelica, de 67 de ani.
Din investigaţiile poliţiştilor a reieşit faptul că suspectul a obervat partea vătămată la o casă de schimb valutar, din zona pieţei centrale din municipiu, unde aceasta a schimbat suma de 1.000 lei în 330 dolari canadieni. Bărbatul a urmărit victima până într-o zonă mai puţin populată, pe strada  Nanterre, a împins-o şi i-a smuls din mână geanta în care avea bani, carduri bancare și acte personale. În baza probatoriului administrat de poliţişti s-a dispus începerea urmăririi penale față de suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 ore. Dudu Marcel, reţinut pentru tâlhărie, a primit astăzi mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS