15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: De luni începe distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate

Craiova: De luni începe distribuirea alimentelor pentru persoanele defavorizate

Primăria Municipiului Craiova a anunţat că începând de luni, 2 februarie, se continuă activitatea de  distribuire a pachetelor cu alimente pentru persoanele defavorizate.
Vor fi distribuite 8 produse alimentare, fiecare persoană urmând a beneficia de: 6 kg de făină. 6 kg de mălai, 400 g paste făinoase, 4 litri ulei, 4 kg zahăr, 8 cutii conserve din carne de porc, 6 cutii conserve din carne de vită în suc propriu, 10 cutii conserve de pate de ficat.  Livrarea acestora se va face în două cutii de carton cu conţinut  identic iar fiecare cutie va cuprinde ½ din cantitatea  alocată pentru o persoană.
Distribuirea  produselor alimentare se face  în spaţiul care aparţine Şcolii Gimnaziale „Alexandru Macedonski”, nr.32 – Sala de Sport , situat în Aleea I Castanilor, nr.4, de luni până joi între orele 8.00 – 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00.

La ridicare, titularul  drepturilor prevăzute de legislaţia în vigoare  care a intrat în posesia cuponului individual, trebuie să se prezinte cu BI/CI/CIP în original şi cu cuponul individual;
În situaţia în care titularul este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica drepturile, alimentele se vor elibera pe bază de declaraţie – formular tipizat ce va fi asigurat de către instituţie, BI/CI/CIP/CN titular şi persoana împuternicită/reprezentant legal/curator/asistent personal – originale şi copii şi cuponul individual al titularului.

Consultarea tabelelor cu persoanele care beneficiază de aceste produse alimentare se poate face la sediul Primăriei Municipiului Craiova din B-dul. Oltenia, bl. 65A1 parter sau la depozitul de distribuire. Pentru relaţii suplimentare cei interesaţi se pot adresa la numerele de telefon: 0251/587220, respectiv 0351/451686.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS