12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Femeie rănită într-un accident pe centura Severinului

Mehedinţi: Femeie rănită într-un accident pe centura Severinului

O femeie a ajuns la spital marţi seara, după ce maşina în care se afla a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, la intersecţia centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu drumul care duce spre cartierul Dudaşul Schelei.

Bărbatul care conducea autoutilitara care se deplasa de la Bucureşti către Oţelu Roşu a declarat că la intersecţia respectivă a fost depăşit de o altă maşina, a virat uşor dreapta şi după ce a lovit scuarul din intersecţie a derapat şi s-a răsturnat în şant. Acesta se afla în maşina cu un bărbat şi o femeie, aceasta din urma lovindu-se la cap în urma impactului.
Un echipaj din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situaţii de Urgenţă şi un altul din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi au ajuns la faţa locului, femeia fiind transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu răni uşoare.
Politiştii din cadrul Biroului Rutier al municipiului Drobeta Turnu Severin au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferii au reclamat adesea că suarul de la intersecţia Căii Severinului cu centura oraşului Drobeta Turnu Severin este prost amplasat şi nesemnalizat corespunzator. Acesta nu este primul accident care s-a produs în această zonă. Autorităţile nu iau însă nici o masură în privinţa scuarului respectiv şi justifică prin faptul că acesta face parte din proiectul drumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS