12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Accident rutier violent în apropiere de Slatina

Olt: Accident rutier violent în apropiere de Slatina

Două autoturisme, o Dacia Nova şi o dubiţă, au fost serios avariate, în cursul zilei de vineri – 23 ianuarie, în timpul unui accident de circulaţie. Impactul a avut loc pe DN 64, între Slatina şi comuna Valea Mare. Timp de cel puţin o jumătate de oră, drumul dintre cele două localităţi a fost complet blocat, potrivit Adevarul.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei prânzului, respectiv la orele 13.00. Potrivit martorilor, un autoturism Dacia Nova de culoare roşie care se îndrepta spre Slatina s-a izbit violent de o camionetă marca Citroen care se deplasa către Piteşti. Martorii au spus că de vină pentru producerea accidentului este şoferului Daciei, care ar fi efectuat o manevră de depăşire fără să se asigure. “Noi mergeam către Piteşti, nu aveam cine ştie ce viteză, şi, la un moment dat, am văzut cum din faţă ne apare brusc o maşină de culoare roşie. Nici nu am mai apucat să facem ceva: ne-am izbit, ne-am rotit pe loc şi noi am ajuns cu maşina în şanţ unde ne vedeţi aici. Nici acum nu ştim cum de nu suntem răniţi şi am scăpat cu viaţă pentru că am fost loviţi cu putere din faţă de maşina roşie. A intrat omul pe contrasens, nici nu s-a mai uitat, poate n-o avea nici cine ştie de experienţă – nu ştiu”, a spus unul dintre martori, pasager în camioneta implicată în accident.

În urma producerii accidentului, la faţa locului au intervenit două ambulanţe şi o maşină de descarcerare şi de stingere a incendiilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Matei Basarab” Olt. Şoferul maşinii Dacia Nova a fost rănit grav şi a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Slatina cu multiple traumatisme.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS