10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Craiova: 14 angajaţi şi foşti angajaţi de la Impozite şi Taxe, duşi la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă

UPDATE Craiova: 14 angajaţi şi foşti angajaţi de la Impozite şi Taxe, duşi la Judecătorie cu propunere de arestare preventivă

Mai mulţi angajaţi şi foşti angajaţi ai Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale din cadrul Primăriei Craiova audiaţi ieri la sediul IPJ Dolj, în cadrul anchetei care vizează comiterea unor infracţiuni de fraude informatice, fals intelectual, înşelăciune şi abuz în serviciu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, seara trecută.
Este vorba despre inculpaţii de la Serviciul Recuperare Debite şi Executare Silită Persoane Fizice: Vasilica Bumbac, Claudia Bogoi, Luminița Predoaica, Ioana Moraru, Georgeta Mitroi, Lilioară Piciu. De asemenea, de la Serviciul Constatare, Impunere Persoane Fizice sunt acuzaţi Titina Gușiță şi Octavian Cojocaru. De la Compartimentul Eliberare Certificate de atestare fiscala este inculpat  Petrișor Stepan, iar de la Compartiment Recuperare creante fiscale este acuzată Elena Munteanu. În acelaşi dosar sunt acuzaţi şi patru foşti angajaţi de la Impozite şi Taxe. Este vorba despre Corina Coadă, Lucica Păsărică, Valentina Cătănescu și Andreea Beldeanu.

În cursul acestei zile, toţi cei 14 inculpaţi au fost duşi la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul produs prin activitatea infracţională desfăşurată de aceştia în perioada 2007 – 2014 depăşeşte suma de 600.000 de lei.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS