8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccident violent pe bulevardul Carol I

Accident violent pe bulevardul Carol I

O femeie de 60 de ani, pasageră pe locul dreapta față al unui autoturism Dacia, a fost rănită grav în urma unui accident violent produs joi după-amiază pe bulevardul Carol I din Craiova.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat pentru GdS că un bărbat, de 61 de ani, care conducea un autoturism Dacia pe bulevardul Carol I către gară, a virat stânga pentru a intra pe strada Vasile Conta, moment în care a fost lovit în plin de un BMW care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, soția șoferului Daciei, care ocupa locul din dreapta față al mașinii, a fost rănită grav. Pompierii au trimis la locul accidentului două ambulanțe SMURD, iar femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență Craiova. Oamenii legii au mai explicat că cei doi șoferi nu au suferit leziuni care să le pună viața în pericol și au primit primele îngrijiri medicale la locul accidentului.
După primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Craiova au stabilit că responsabil de producerea accidentului este șoferul Daciei, care nu a acordat prioritate de trecere BMW-ului care circula regulamentar pe bulevardul Carol I, dinspre gară către centru. Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS