10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCEO nu are datorii către Sarcină

CEO nu are datorii către Sarcină

CEO sediul nou 002

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a făcut public faptul că este la zi cu plăţile către firmele controlate de omul de afaceri Nicolae Sarcină. Este vorba de societăţile care fac parte din grupul Succes. Nicolae Sarcină a declarat recent că are de încasat milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia.
„La această dată, grupul de firme: Achiziție și Dezvoltate SRL, Succes Nic Com SRL, TPSUT Mehedinți, Cantine – Cazare Motru, TPSUD Bâlteni, GRIMEX SRL nu au sume restante de încasat de la CE Oltenia. Toate relaţiile contractuale cu acestea au fost onorate în termenele legale de scadenţă. Niciodată CE Oltenia nu a întârziat cu plăţile peste termenele de plată prevăzute în contracte“, potrivit Complexului Energetic Oltenia.
În prezent, situaţia a sute de angajaţi din cadrul grupului de firme Succes este incertă, având în vedere că mai multe magazine nu au mai fost aprovizionate cu marfă, iar 28 de salariaţi de la Grimex SRL vor fi trimişi în şomaj din luna februarie. De asemenea, procurorii DIICOT au stabilit un prejudiciu de șapte milioane de euro din tranzacţii dubioase derulate la firmele lui Nicolae Sarcină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS