7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Un tânăr a fost arestat după ce a furat de şase ori de la aceeaşi societate comercială

Vâlcea: Un tânăr a fost arestat după ce a furat de şase ori de la aceeaşi societate comercială

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Vâlcea a fost prins în flagrant în timp ce fura din incinta unei societăţi comerciale pe care o mai jefuise de încă cinci ori.

În noaptea  de 18 spre 19 ianuarie, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la pornirea sistemului de efracţie la o societate comercială. Astfel, echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea s-a deplasat la faţa locului şi l-a prins în flagrant pe B. Alin, de 21 de ani, care a pătruns în incinta societăţii dislocând o fereastră şi a sustras bunuri în valoare de 1.000 lei. Suspectul a mai fost cercetat pentru fapte de acest gen, comise la aceeasşi societate comercială, cu un prejudiciu de 8.000 lei, pentru care Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a dispus măsura controlului judiciar, măsură sub care se afla şi în momentul comiterii faptei de noaptea trecută. În cazul tânărului acuzat de furt s-a dispus reunirea dosarelor penale, iar inculpatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore şi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cu cea a arestului preventiv.
Instanţa a admis propunerea Parchetului  şi a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile. Tânărul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS