8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO femeie a fost ucisă pe o stradă din Slatina

O femeie a fost ucisă pe o stradă din Slatina

Norica Niţu, de 58 de ani, din Slatina, a fost ucisă, joi seară, în plină stradă, chiar în faţa blocului în care locuia, în timp ce se întorcea de la piaţă. Victima a fost atacată de un bărbat şi înjunghiată de mai multe ori, în zona gâtului, dar şi în abdomen. O vecină a fost cea care a alertat poliţia.

Poliţiştii au organizat mai multe filtre pentru a-l prinde pe autor.  Martorii spun că este vorba de un bărbat înalt, cu constituţie atletică, care purta o geacă maro şi un fes alb. Încă nu se ştie care a fost motivul agresiunii.

„În jurul orei 18.00, am fost sesizaţi prin serviciul 112 despre faptul că pe strada Toamnei se află o persoană de sex feminin care prezintă mai multe leziuni traumatice în zona gâtului, produse prin înjunghiere. La faţa locului s-a deplasat Echipa Operativă Complexă pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Am înţeles că există un cerc de suspecţi, vom vedea pe parcursul anchetei ce se întâmplă”, a declarat comisarul Iulian Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Olt, legiştii urmând să efectueze necropsia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS