7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdjunctul Poliţiei Râmnicu Vâlcea, arestat pentru că ar fi divulgat datele unei persoane

Adjunctul Poliţiei Râmnicu Vâlcea, arestat pentru că ar fi divulgat datele unei persoane

Magistraţii Tribunalului Vâlcea au emis, miercuri seară, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele adjunctului şefului Poliţiei Râmnicu Vâlcea, Gabriel Mihai Popa, acuzat că a divulgat unei persoane date pe care le-a accesat în calitatea sa de poliţist şi care nu erau destinate publicităţii, scrie realitatea.net.

Conform reprezentanţilor DIICOT Vâlcea, care instrumentează dosarul în care poliţistul a fost arestat, Gabriel Popa ar fi accesat de pe calculatoarele Poliţiei datele personale ale unui cetăţean şi a transmis, ulterior, informaţii despre acesta liderului unui grup infracţional, cunoscut în lumea interlopă din Vâlcea. De altfel, în dosarul în care Gabriel Popa a fost arestat preventiv, au primit mandate de arestare alte şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, acuzate că fac parte dintr-un grup infracţional specializat în înşelăciune, şantaj, spălare de bani şi evaziune fiscală. Printre cei arestaţi se numără Mihăiţă Obreja, zis „Lăbuş”, considerat liderul grupului infracţional.
Obreja şi apropiaţii acestuia au fost ridicaţi marţi, în urma a 29 de percheziţii făcute de procurori şi poliţişti în judeţul Vâlcea şi Bucureşti, la locuinţele unor persoane şi la sediile unor firme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS