5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 16-22 ianuarie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 16-22 ianuarie

Russel Crowe revine pe marile ecrane în filmul "Promisiunea" (Foto: cinemagia.ro)
Russel Crowe revine pe marile ecrane în filmul „Promisiunea” (Foto: cinemagia.ro)

Colours Cinema Craiova propune şi în această săptămână cinefililor să vizioneze cele mai noi producţii de la Hollywood. Vă prezentăm în continuare programul filmelor care vor rula în săptămâna 16-22 ianuarie, precum şi programul proiecţiilor.

The Water Diviner – Promisiunea
Regia: Russell Crowe
Cu: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney
Gen film: Dramă, Război
Durata: 111 minute

În deşertul australian fermierul Connor (Russell Crowe) este celebru pentru modul în care găseşte apă. Visul lui Connor este să-şi crească bine cei trei fii, iar viaţa lui este distrusă când, trimişi pe frontul de la Gallipoli, băieţii nu mai dau niciun semn acasă. Connor va călători în Turcia pentru a descoperi ce s-a întâmplat, dar oare mai este vreo şansă să îşi găsească fiii în viaţă? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 21:20

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi 3D – AVANPREMIERĂ
Regia: Don Hall, Chris Williams
Cu: Jamie Chung, T.J. Miller
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 102 minute

Ştiinţa roboţilor nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege iţele unui complot criminal ce ameninţă cu distrugerea dinamicului şi tehnicizatului oraş San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să îşi salveze oraşul. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Sâmbătă – Duminică: orele 10:50; 12:50

Blackhat – Hacker
Regia: Michael Mann
Cu: Chris Hemsworth, John Ortiz, Viola Davis
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller
Durata: 135 minute

Agenţiile secrete din SUA şi China sunt disperate când în peisajul infracţional mondial îşi face apariţia un infractor cibernetic deosebit de periculos. Oricâte operaţiuni de prindere organizează autorităţile, acesta le scapă încontinuu printre degete. Cu ajutorul unui celebru hacker condamnat la 15 ani de închisoare, Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth), agenţii vor face un adevărat slalom mondial, de la Chicago la Hong Kong şi din China în Jakarta, în urmărirea celui care ameninţă siguranţa întregii lumi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 18:40

Taken 3
Regia: Olivier Megaton
Cu: Maggie Grace, Liam Neeson
Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 109 minute

În primele două părţi ale cunoscutei serii de acţiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-şi apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autorităţile, cât şi un duşman din trecutul său plin de violenţă, duşman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: orele 16:30; 21:40

Seventh Son – Al şaptelea fiu 3D
Regia: Sergey Bodrov
Cu: Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes,Antje Traue
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 100 minute

Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 17:00

Astérix: Le domaine des dieux – Asterix: Domeniul zeilor 3D
Regia: Louis Clichy, Alexandre Astier
Cu: Alain Chabat, Laurent Lafitte
Gen film: Animaţie
Durata: 85 minute

Suntem în anul 50 a.C. şi întreaga Galie este ocupată de romani. Cel puţin aşa şi-ar dori Iulius Caesar, foarte iritat de faptul că un sătuc galez încă ţine piept invaziei. După ce forţa şi atacurile cu soldaţi câtă frunză şi câtă iarbă se dovedesc neputincioase în faţa vajnicilor gali, împăratul decide să schimbe tactica. Îl vor lăsa Astérix şi Obélix să-şi ducă planul la îndeplinire? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri, Luni – Joi: ora 13:00

Son of a Gun – Ucenic pentru crimă
Regia: Julius Avery
Cu: Tom Budge, Matt Nable, Ewan McGregor, Brenton Thwaites
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 108 minute

Închis pentru o infracţiune minoră la doar 19 ani, JR află repede cât de grea e viaţa în închisoare. Să obţină protecţie este de o importanţă extraordinară, iar JR se va trezi curând în grija celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecţia vine cu un preţ, iar Lynch are planuri pentru tânărul său protejat: la eliberare, acesta îi va organiza evadarea. Doar că JR îşi va da seama curând că nu ar trebui să-şi lege viaţa de cea a mentorului său. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:30

Dumb and Dumber to – Mai tăntălău, mai gogoman
Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Cu: Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden,Kathlene Huslin
Gen film: Comedie
Durata: 109 minute

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 14:50

The Hobbit: The Battle of the Five Armies – Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri 3D
Regia: Peter Jackson
Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch
Gen film: Aventuri, Fantastic
Durata: 144 minute

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Joi: ora 19:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS