17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalLucrările pentru proiectul de prelungire a bulevardului Tineretului din Râmnicu Vâlcea s-au finalizat

Lucrările pentru proiectul de prelungire a bulevardului Tineretului din Râmnicu Vâlcea s-au finalizat

Proiectul de “Prelungire B-dul Tineretului spre sud cu B-dul Dem Rădulescu de la intersecţia cu Str. Ostroveni până la intersecţia cu DN 67” din oraşul Râmnicu Vâlcea a ajuns la final. În data de 30 decembrie 2011 a fost semnat Contractul de finanţare aferent proiectului, între Organismul Intermediar Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Râmnicu Vâlcea. Bugetul proiectului a fost de 15.273.380,42 lei, din care valoarea contribuţiei nerambursabile alocate a fost de 9.691.489,07 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 37 de luni, începând cu data de 30 decembrie 2011.
În zona tronsonului nou costruit şi anume Zona Ostroveni Sud, vor fi prezente toate utilităţile necesare: apa, canalizare, gaze naturale, energie electrică şi telefonie fiind posibilităţi de racordare la reţelele de alimentare cu apă potabilă, canalizare, gaze naturale, termoficare, energie electrică şi telecomunicaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS