14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Patru femei au fost arestate preventiv, după ce au furat bunuri în valoare de 6.000 de lei

Vâlcea: Patru femei au fost arestate preventiv, după ce au furat bunuri în valoare de 6.000 de lei

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigaţii Criminale au reuşit să identifice şi să reţină un grup format din patru femei bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În baza probelor obţinute de poliţişti, s-a stabilit că A. Firuţa, de 22  de ani, A. Simona, de 28 de ani,  A. Cornelia, de 35 de ani şi A. Alexandra, de 28 de ani,  toate din comuna Păuşesti – Măglaşi, în perioada noiembrie – decembrie 2014, prin distragerea atenţiei, au sustras bunuri şi produse din societăţi comerciale şi farmacii. Prejudiciul stabilit este de aproximativ 6.000 lei.
Pentru toate cele patru femei, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt calificat. Suspectele au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru audieri, fiind  dispusă reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore a celor patru. În cursul zilei de astăzi cele patru femei vor fi prezentate Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă. În acest moment femeile sunt încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS