22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferi care au dat radarul peste cap

Dolj: Şoferi care au dat radarul peste cap

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri doljeni au acţionat pe principalele drumuri din judeţ pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci când încalcă regimul legal de viteză.

De asemenea, în municipiul Craiova, poliţiştii Biroului Rutier au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversarea străzi regulamentar.

În cadrul acţiunii au fost constatate şi aplicate 183 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 7.000 de lei, dintre care 25 pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar alte 25 pentru neacordare prioritate pietoni. Totodată, poliţiştii a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 33 permise de conducere.

Un tânăr de 24 de ani, din Caracal, judeţul Olt, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara localităţii Leu, cu viteza de 175 km/h. Conducătorul auto fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere.
În cadrul acţiunii a fost  depistat un alt tânăr de 21 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un  autoturism  pe bulevardul Decebal, cu viteza de 107 km/h. Şi în această situaţie conducătorul auto a  fost sancţionat cu amendă în valoare de 877,50 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS