8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Conducătorii auto certaţi cu legea s-au ales cu dosare penale

Dolj: Conducătorii auto certaţi cu legea s-au ales cu dosare penale

Poliţisti din cadrul Biroului Rutier au depistat sîmbătă noaptea pe M. Florin, de 25 de ani, din Craiova, jud. Dolj, care a condus un autoturism pe strada Brazda Lui Novac, fără a poseda permis de conducere pentru nici-o categorie. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

Lucrători din cadrul Secției 1 Poliție l-au depistat pe M. Ionuţ, de 35 de ani, din Craiova, care conducea o autoutilitară, pe strada Libertății din municipiu, având autorizația de circulație provizorie a autoutilitarei expirată din data de 2.12.2014.
În cauză a  fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

Azi noapte,  pe strada Dreptăţii, din Băileşti, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, condus de T. Florin, de 27 de ani, din comuna Afumaţi, Dolj.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul „Dr. Irinel Popescu”, din Băileşti, unde  i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vedere  stabilirii alcoolemiei.

Tot azi noapte în Băileşti, pe strada Aviator Petre Ivanovici, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism condus de J. Florentin, de 28 de ani, din localitate, aflat, de asemenea, sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul „Dr. Irinel Popescu”, din Băileşti, unde  i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vedere  stabilirii alcoolemiei.

Aseară, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe N. Florin, de 25 ani, din comuna Breasta, în timp ce conducea  un autoturism, pe DJ 606 din comună, sub influenţa băutruilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Celor trei şoferi li  s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS