20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Două autobuze, cinci maşini şi doi răniţi în două accidente petrecute în acelaşi loc la cinci minute unul de altul

Vâlcea: Două autobuze, cinci maşini şi doi răniţi în două accidente petrecute în acelaşi loc la cinci minute unul de altul

Două accidente rutiere s-au petrecut în această dimineaţă pe strada General Magheru, din municipiul Râmnicu Vâlcea, la cinci minute unul de celălalt. Potrivit poliţiştilor rutieri,  în accidente au fost implicate două autobuze şi cinci maşini, iar două persoane au fost rănite în urma impactului.
Primul accident s-a produs la ora 06.15, când şoferul, de 30 de ani, al unui autobuz al  firmei SilvaCris, a pierdut controlul direcţiei de mers, din cauza poleiului de pe carosabil, lovind trei autoturisme ce se deplasau pe sensul opus de mers.
În urma impactului o pasageră de 50 de ani aflată în autobuz a fost rănită şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, acolo unde i s-a stabilit diagnosticul de „contuzie hemitorace”.

Cel de-al doilea accident s-a produs după 5 minute, fiind implicat un autobuz ETA, al cărui şofer, din cauza poleiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit alte două maşini. Şi de această dată un pasager din autobuz a fost rănit, fiind vorba de un bărbat care s-a dezechilibrat şi a căzut, el alegându-se cu răni uşoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS