11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRestricţii de circulaţie pe câteva drumuri naţionale

Restricţii de circulaţie pe câteva drumuri naţionale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

În județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, între kilometrii 81+150 și 94+800 de metri, în zona Siriu, circulația autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău. Există și restricție de viteză de 10 km/h.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia , între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului.

Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecție cu DN68A).

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, este restricționată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Pe DN73C, din cauza unor alunecări de teren pe tronsonul Burluși – Piatra, între kilometrii 56 și 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Conducătorii auto trebuie să pornească la drum doar dacă au autovehiculul echipat corespunzător, iar în timpul deplasării, sunt sfătuiți să ruleze prudent, cu o viteză adaptată la condițiile meteo-rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS