16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCerere în căsătorie în pași de dans

Cerere în căsătorie în pași de dans

Cosmin i-a pregătit Soranei o cerere în căsătorie specială (Foto: Valentin Raicea)
Cosmin i-a pregătit Soranei o cerere în căsătorie specială (Foto: Valentin Raicea)

O cerere în căsătorie inedită. Locul și ora desfășurării evenimentului: cel mai mare centru comercial din Craiova, la ceas de seară. Autor: Cosmin Urucu. Surprinsa, iubita sa, Sorana. Complici – prietenii celor doi îndrăgostiți. Ajutoare de nădejde – Lidija Mitrojevic și mulţi alți dansatori care le-au înlesnit celor doi drumul spre un mariaj ca-n povești, menit să pecetluiască o frumoasă poveste de dragoste. Acesta este scenariul la care a recurs Cosmin pentru a-i oferi iubitei sale inelul de logodnă.

Cosmin s-a hotărât să-și ceară în căsătorie iubita, pe Sorana, la o oră la care cel mai mare complex comercial din oraș era aproape plin. El are 30 ani, ea 26. I-a împlinit pe 7 ianuarie. O vârstă frumoasă, un cadou special pentru Ea: o cerere în căsătorie cu ajutorul unui flash mob, pusă la cale de El. A fost aleasă și o melodie specială – „Marry You“ a lui Bruno Mars, o piesă al cărei mesaj este „vreau să mă căsătoresc cu tine“ -, dar și câțiva dansatori conduși de Lidija Mitrojevic. „Acum câteva luni am văzut împreună pe facebook un clip, o cerere în căsătorie din America de acest gen. Ne-a plăcut amândurora. Momentul mi-a rămas întipărit. M-am gândit că ar fi potrivit să-i fac Soranei o surpriză de ziua ei, să se bucure de tot ce i se întâmplă. Nu a fost greu pentru că am avut alături prietenii, care au făcut ca totul să fie simplu. Pe 20 decembrie m-am hotărât și am mers la Lidija să-i propun să mă ajute cu coregrafia, cu dansatorii. A început să se creioneze planul meu. Am mers la repetiții, o săptămână, două“, povestește Cosmin.
În seara zilei de 6 ianuarie au plecat la cumpărături. Sorana nici nu-și imagina că va trăi unul dintre cele mai frumoase momente din povestea lor de iubire. „Nu mă așteptam la o asemenea surpriză. Pentru mine era o zi cu totul obișnuită. Trebuia să mergem să luăm niște cadouri pentru prieteni. Ne uitam prin vitrinele magazinelor când am ajuns la locul evenimentului. Erau câțiva dansatori care am zis eu că susțin un spectacol. Ne-am oprit să ne uităm, ca toată lumea care se oprise pentru câteva momente. Nu mi-am dat seama ce mi se pregătește nici când pe melodia lui Bruno Mars, «Marry You», Cosmin s-a alăturat grupului de dansatori. Mi-am zis: «Uite, s-a dus și el, în sensul s-a dus și el moț». M-am uitat. Am aplaudat. Iubitul meu se simte bine, mi-am zis. Și, la un moment dat, au apărut toți prietenii noștri în spatele meu. Îmi tot spuneau: «Du-te acolo!», «Du-te la el». Eu nu și nu, până când l-am văzut că stă în genunchi. Abia atunci am realizat ce se întâmplă cu adevărat. Am fost șocată“, povestește Sorana, după ce valul de emoții a trecut.
Cu lacrimi de fericire în ochi a spus da, un mare da care a pecetluit povestea lor de dragoste.
Nici aplauzele, nici uralele prietenilor nu se mai auzeau. În acel moment unic, în bătăile la unison ale inimilor îndrăgostite, un murmurat, dar hotărât răspuns afirmativ a marcat un nou început pe drumul în doi.

O poveste cum alta nu-i

„Tot ce s-a întâmplat acolo a fost pentru ea“, spune Cosmin, în timp ce-și sărută tandru pe obraz iubita. „Nici nu vă dați seama cum m-am simțit. Nu mai puteam să respir. Am așteptat momentul acesta atât de mult și s-a scurs așa de repede“, continuă tânărul îndrăgostit.
Aceiași fluturi în stomac a simțit și atunci când au început să scrie povestea lor în doi, în urmă cu opt luni. Se știau din vedere. S-au admirat discret într-o seară, la o nuntă. Erau fiecare în compania altui partener. Și apoi a venit clipa lor. „Eram singuri, și eu, și ea. Relațiile anterioare se rupseseră. Aveam câțiva prieteni care ne cunoșteau pe amândoi și știau foarte bine ce ne doream, așa că tot îmi spuneau: «Ea e fata potrivită»”, povestește Cosmin. S-au întâlnit. Au urmat discuții lungi, plimbări romantice prin parc. Începea să se scrie o frumoasă poveste de dragoste. „El e foarte romantic. M-a surprins de multe ori. Plimbări prin parc, declarații șoptite, ca-n vremurile de altădată. Până să ajungem să ne spunem că ne iubim a durat ceva. Am creat un joc al nostru. Pe măsură ce creșteau sentimentele, se completau și cele două cuvinte simple, pline de trăiri: «Te iubesc». Am fost prima care le-a întregit. Apoi, într-o zi, Cosmin m-a dus în locul în care ne-am întâlnit prima dată și mi-a spus că mă iubește“, ne destăinuie Sorana. Cosmin nu se poate abține și o completează: „Ne bucurăm tare mult că ne-am găsit. Acum sunt convins că există suflete pereche“. Şi îi mai aruncă încă o privire plină de iubire viitoarei sale soţii.
Acum se pun la punct planurile de căsătorie. Primul pas pe drumul în doi a fost făcut. Urmează alții la fel de importanți. Două mâini se prind iar, privirile se întâlnesc, fețele se luminează, iar zâmbetele apar în colțul gurii. Povestea lor în doi continuă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS