Cerere în căsătorie în pași de dansO cerere în căsătorie inedită. Locul și ora desfășurării evenimentului: cel mai mare centru comercial din Craiova, la ceas de seară. Autor: Cosmin Urucu. Surprinsa, iubita sa, Sorana. Complici – prietenii celor doi îndrăgostiți. Ajutoare de nădejde – Lidija Mitrojevic și mulţi alți dansatori care le-au înlesnit celor doi drumul spre un mariaj ca-n povești, menit să pecetluiască o frumoasă poveste de dragoste. Acesta este scenariul la care a recurs Cosmin pentru a-i oferi iubitei sale inelul de logodnă.

Cosmin s-a hotărât să-și ceară în căsătorie iubita, pe Sorana, la o oră la care cel mai mare complex comercial din oraș era aproape plin. El are 30 ani, ea 26. I-a împlinit pe 7 ianuarie. O vârstă frumoasă, un cadou special pentru Ea: o cerere în căsătorie cu ajutorul unui flash mob, pusă la cale de El. A fost aleasă și o melodie specială – „Marry You“ a lui Bruno Mars, o piesă al cărei mesaj este „vreau să mă căsătoresc cu tine“ -, dar și câțiva dansatori conduși de Lidija Mitrojevic. „Acum câteva luni am văzut împreună pe facebook un clip, o cerere în căsătorie din America de acest gen. Ne-a plăcut amândurora. Momentul mi-a rămas întipărit. M-am gândit că ar fi potrivit să-i fac Soranei o surpriză de ziua ei, să se bucure de tot ce i se întâmplă. Nu a fost greu pentru că am avut alături prietenii, care au făcut ca totul să fie simplu. Pe 20 decembrie m-am hotărât și am mers la Lidija să-i propun să mă ajute cu coregrafia, cu dansatorii. A început să se creioneze planul meu. Am mers la repetiții, o săptămână, două“, povestește Cosmin.

În seara zilei de 6 ianuarie au plecat la cumpărături. Sorana nici nu-și imagina că va trăi unul dintre cele mai frumoase momente din povestea lor de iubire. „Nu mă așteptam la o asemenea surpriză. Pentru mine era o zi cu totul obișnuită. Trebuia să mergem să luăm niște cadouri pentru prieteni. Ne uitam prin vitrinele magazinelor când am ajuns la locul evenimentului. Erau câțiva dansatori care am zis eu că susțin un spectacol. Ne-am oprit să ne uităm, ca toată lumea care se oprise pentru câteva momente. Nu mi-am dat seama ce mi se pregătește nici când pe melodia lui Bruno Mars, «Marry You», Cosmin s-a alăturat grupului de dansatori. Mi-am zis: «Uite, s-a dus și el, în sensul s-a dus și el moț». M-am uitat. Am aplaudat. Iubitul meu se simte bine, mi-am zis. Și, la un moment dat, au apărut toți prietenii noștri în spatele meu. Îmi tot spuneau: «Du-te acolo!», «Du-te la el». Eu nu și nu, până când l-am văzut că stă în genunchi. Abia atunci am realizat ce se întâmplă cu adevărat. Am fost șocată“, povestește Sorana, după ce valul de emoții a trecut.

Cu lacrimi de fericire în ochi a spus da, un mare da care a pecetluit povestea lor de dragoste.

Nici aplauzele, nici uralele prietenilor nu se mai auzeau. În acel moment unic, în bătăile la unison ale inimilor îndrăgostite, un murmurat, dar hotărât răspuns afirmativ a marcat un nou început pe drumul în doi.

O poveste cum alta nu-i


„Tot ce s-a întâmplat acolo a fost pentru ea“, spune Cosmin, în timp ce-și sărută tandru pe obraz iubita. „Nici nu vă dați seama cum m-am simțit. Nu mai puteam să respir. Am așteptat momentul acesta atât de mult și s-a scurs așa de repede“, continuă tânărul îndrăgostit.

Aceiași fluturi în stomac a simțit și atunci când au început să scrie povestea lor în doi, în urmă cu opt luni. Se știau din vedere. S-au admirat discret într-o seară, la o nuntă. Erau fiecare în compania altui partener. Și apoi a venit clipa lor. „Eram singuri, și eu, și ea. Relațiile anterioare se rupseseră. Aveam câțiva prieteni care ne cunoșteau pe amândoi și știau foarte bine ce ne doream, așa că tot îmi spuneau: «Ea e fata potrivită»”, povestește Cosmin. S-au întâlnit. Au urmat discuții lungi, plimbări romantice prin parc. Începea să se scrie o frumoasă poveste de dragoste. „El e foarte romantic. M-a surprins de multe ori. Plimbări prin parc, declarații șoptite, ca-n vremurile de altădată. Până să ajungem să ne spunem că ne iubim a durat ceva. Am creat un joc al nostru. Pe măsură ce creșteau sentimentele, se completau și cele două cuvinte simple, pline de trăiri: «Te iubesc». Am fost prima care le-a întregit. Apoi, într-o zi, Cosmin m-a dus în locul în care ne-am întâlnit prima dată și mi-a spus că mă iubește“, ne destăinuie Sorana. Cosmin nu se poate abține și o completează: „Ne bucurăm tare mult că ne-am găsit. Acum sunt convins că există suflete pereche“. Şi îi mai aruncă încă o privire plină de iubire viitoarei sale soţii.

Acum se pun la punct planurile de căsătorie. Primul pas pe drumul în doi a fost făcut. Urmează alții la fel de importanți. Două mâini se prind iar, privirile se întâlnesc, fețele se luminează, iar zâmbetele apar în colțul gurii. Povestea lor în doi continuă.Comenteaza acum

Alte stiri

5 iunie 2018

Dolj: S-au născut mai mulţi băieţi decât fetiţe în 2017

În anul 2017 s-au înregistrat 5638 născuţi-vii, cu 384 mai puţini decât în anul 2016, iar rata natalităţii a fost de 8,1‰ pe total judeţ, fără diferenţe între medii: 8,1‰ atât în urban, cât şi în rural. În anul 2017

Sumarul ediției de joi, 8 ianuarie 2015

Actualitate

» Ministrul Finanţelor vrea ca plata amenzilor să se realizeze într-un cont unic
» Incident la o altă redacţie din Paris: Un individ înarmat cu o şurubelniţă a forţat intrarea în sediul unei reviste
» Liceenii din Strehaia învaţă în frig
» Învăţământul dual, o şansă pentru tineri
» Muzeul de Artă se redeschide în martie
» Olt: Jandarmii au protejat 68 de transporturi de valori
» Atacatorii de la Charlie Hebdo ar fi baricadaţi într-o locuinţa din Oise, forţele speciale au înconjurat zona
» Percheziții DNA la Ministerul Agriculturii. Cei vizaţi sunt secretarul de stat Nagy Peter Tamas și secretarul general Virgil Găman
» Alertă cu bombă la metroul din Paris

Local

» Liceenii din Strehaia învață în frig
» Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi are un nou şef

Dolj

» Nici un câștigător la concursurile de soluții pentru schimbarea fântânilor
» Delta ACM reia asfaltările în martie
» Lucrările de apă și canalizare, câțiva kilometri până la încheiere
» Muzeul de Artă din Craiova, pregătit să-și redeschidă porțile
» Bazarul și Piața „Sfântul Ilie“ își caută soluții prin OAR Oltenia
» Povestea retrocedării frauduloase a fostei Case a Copilului
» Blugi cu zero lei de la Zara, o greșeală de sistem?
» Evadatul din Penitenciarul Pelendava a fost prins
» Spitalul Județean Craiova, în vizorul Ministerului Sănătății
» Comuna Almăj, cu bune şi rele
» Craiova: Un şofer a fost amendat, după ce a încercat să intre cu TIR-ul în pasajul subteran
» Control la Spitalul de Urgență Craiova
» Lacul Bistreț, un coșmar pentru cei din Valea Dunării
» AJFP Dolj: Declaraţia de menţiuni pentru anularea înregistrării în scopul TVA se depune până pe 12 ianuarie
» Craiova: 11 şoferi au rămas fără permis într-o singură zi
» Craiova: Gest de omenie – a găsit un portofel şi l-a dus tinerei care-l pierduse
» CNADNR acționează preventiv cu materiale antiderapante pe drumurile naționale din Oltenia și alte 8 județe

Gorj

» Situaţie explozivă la compania Succes, deţinută de Sarcină
» Afaceristul Sulugiu, judecat pentru şantaj şi spălare de bani
» Gorj: Peste trei tone de mere, confiscate de poliţie
» Gorj: 25 milioane lei pentru spitalele din judeţ
» Gorj: Amendă de 30.000 de lei pentru o exploatare forestieră ilegală

Sport

» Și-au luat ajutoare pentru meciul cu Trentino
» Pârvuț, să nu spui tactica de joc!
» CSU s-a antrenat în formulă aproape completă
» Pandurii și Dinamo vor un fundaș refuzat de Craiova
» Fotbal – Fiorentina nu-l mai vrea pe Mutu
» Au promovat meciul cu Trentino la „Titulescu“
» Pandurii s-au reunit
» Sârboaica Radovic a adus victoria Craiovei
» Fotbal – Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid
» Fotbal – FC Olt Slatina a demarat pregătirile pentru retur
» Handbal (f): Aneta Pârvuț a părăsit SCM Craiova

Bani & Afaceri

» Euro a coboarât la un nivel record în raport cu dolarul american

Magazin

» Horoscop
» Un taximetrist a înapoiat suma echivalentă cu salariul lui pe zece ani
» Bancul zilei

Opinii

» Cea mai bună zi din an pentru rasistul din mine
» NU!

Top