10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Trei doljeni, reţinuţi pentru furt de ţigări

Dolj: Trei doljeni, reţinuţi pentru furt de ţigări

Poliţişti din cadrul Poliţiei Bechet şi posturilor de poliţie arondate au descins, în cursul dimineţii de ieri, la locuinţele unor persoane bănuite de sustragerea a peste 100 pachete ţigări, faptă comisă la finele anului trecut.

În urma percheziţiilor, poliţiştii i-au identificat pe Silviu Călina, Aurelian Ștefan, ambii de 21 ani, din comuna Gângiova, și Laurenţiu Ghiţă, de 26 de ani, din comuna Gighera, Dolj.
Din cercetări s-a stabilit faptul că aceştia, în noaptea de 28 – 29 decembrie au pătruns prin efracţie în incinta unui bar din localitatea Ostroveni, de unde au sustras circa 100 pachete ţigări diferite sortimente, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei. S-a reuşit recuperarea a 22 pachete de țigări, în valoare de 400 de lei care au fost restituite părții vătămate.
Față de suspecți s-a dispus măsura reținerii pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fapt pentru care au fost introduși în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentați magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS