10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean prins cu 175 km/h pe strada Prelungirea Bechetului

Craiovean prins cu 175 km/h pe strada Prelungirea Bechetului

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au executat o acţiune, pe principalele drumuri naţional-europene, în scopul prevenirii şi combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză.
În cadrul acţiunii au fost constatate 144 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă de peste 22.800 de lei, dintre care 96 amenzi au fost aplicate şoferilor pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 3 permise de conducere reţinute pentru viteză excesivă.
Poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 26 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Prelungirea Bechetului din Craiova, cu viteza de 175 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.
Tot ieri, poliţiştii au depistat un bărbat de 42 de ani, din Craiova, conducând un autoturism, pe bd-ul Decebal, cu viteza de 99 km/h. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS