6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestricţii temporare de circulaţie în centrul Craiovei, pentru spectacolul de Revelion

Restricţii temporare de circulaţie în centrul Craiovei, pentru spectacolul de Revelion

(Foto: walls.ro)
(Foto: walls.ro)

Primăria municipiului Craiova a anunţat că, în vederea desfăşurării spectacolului de Revelion 2015, se vor impune restricţii temporare de circulaţie rutieră în centrul oraşului. Astfel, începând de mâine, la ora 10:00 şi până pe data de 1 ianuarie 2015, la ora 6:00, se va închide circulaţia pe strada A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi intersecţia cu strada C. S. Nicolaescu Plopşor, respectiv cu strada Romul.

Tot mâine, de la ora 21:00, şi până pe 1 ianuarie 2015, la ora 6:00, se va închide circulaţia rutieră pe strada Popa Şapcă, pe strada A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Unirii şi intersecţia cu strada C. S. Nicolaescu Plopşor, respectiv cu strada Romul şi pe strada Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Mihai Viteazul şi intersecţia cu strada A. I. Cuza.

Comunicatul transmis de Primărie menţionează că în cazul în care maşinile staţionate în parcările amenajate pe sectoarele de drum restricţionate împiedică buna desfăşurare a activităţilor, autovehiculele vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS