13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Șoferul care a accidentat mortal o femeie în comuna Breasta rămâne în arest

Dolj: Șoferul care a accidentat mortal o femeie în comuna Breasta rămâne în arest

Bucureșteanul Rupi Curte a fost arestat preventiv pe 18 decembrie, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis
Bucureșteanul Rupi Curte a fost arestat preventiv pe 18 decembrie, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotarât ca bucureșteanul de 23 de ani care a provocat un accident de circulație mortal în localitatea doljeană Breasta şi a fugit de la locul faptei să rămână în arest.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 16 decembrie, pe DJ 606. Din primele cercetări ale poliţiştilor din cadrul Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Valeria Ionică, de 61 de ani, din Breasta, care se afla în fața unui magazin din comună, a fost accidentată mortal de un autoturism Saab înmatriculat în București. Șoferul mașinii a pierdut controlul direcției într-o curbă, a ieșit de pe drum, a lovit-o în plin și a ucis-o pe femeia de 61 de ani care se afla pe trotuar.

După accident șoferul și-a abandonat mașina și a fugit, iar o zi mai târziu el a fost identificat și prins. Este vorba de Rupi Curte, de 23 de ani, din Bucureşti, care, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, locuiește fără forme legale în municipiul Craiova. De asemenea, polițiștii de la Rutieră au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe data de 18 decembrie, bucureșteanul de 23 de ani a fost dus în fața magistraților de la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a emis pe numele lui un mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile. Hotarârea instanței a fost contestată de inculpat, iar săptămâna acesta Tribunalul Dolj a hotarât să-i respingă acțiunea ca fiind neîntemeiată.

Rupi Curte este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS