6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean rănit uşor în urma unui accident produs de un tânăr aflat sub influenţa alcoolului

Craiovean rănit uşor în urma unui accident produs de un tânăr aflat sub influenţa alcoolului

Un bărbat a fost rănit uşor în urma unui accident produs ieri dimineaţă pe strada Tabaci din municipiul Craiova. Primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că un şofer craiovean de 22 de ani a depăşit neregulamentar, peste marcajul longitudinal dublu continuu, un alt autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers, a acroşat acest autoturism şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Ajungând pe contrasens, prima maşină a lovit un alt autoturism, staţionat, la volanul căruia se afla un craiovean de 60 de ani. În urma impactului, autoturismul depăşit neregulamentar a fost proiectat în alte două maşini staţionate. Bărbatul aflat în maşina staţionată a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, şoferul de 22 de ani a părăsit locul faptei, fără încuvinţarea organelor de poliţie şi a revenit după o jumătate de oră. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărului i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS