20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 19-24 decembrie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 19-24 decembrie

Pelicula "Annie" este prezentată în avanpremieră la Colours Cinema Craiova (Foto: impawards.com)
Pelicula „Annie” este prezentată în avanpremieră la Colours Cinema Craiova (Foto: impawards.com)

Cinema Colours Craiova a anunţat programul filmelor care vor rula în săptămâna 19-24 decembrie. Vă prezentăm producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi programul proiecţiilor.

Annie – AVANPREMIERĂ
Regia: Will Gluck
Cu: Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz, Jamie Foxx
Gen: Comedie, Dramă, Familie, Muzical
Durata: 118 minute

Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la premiul Oscar, joacă rolul lui Annie, un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, ea a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi. Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – sfatuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne) şi de şmecherul său şef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) – recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica „orfană”. Stacks consideră că este îngerul ei păzitor, dar firea pozitivă a lui Annie şi încrederea sa în ziua de mâine ar putea să schimbe rolurile lor exact pe dos. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:00
Sâmbătă – Duminică: ora 14:10
Luni – Marţi: ora 13:00
Miercuri: ora 11:00

Night at the Museum: Secret of the Tomb – O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului – AVANPREMIERĂ
Regia: Shawn Levy
Cu: Ben Stiller, Robin Williams
Gen: Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 97 minute

Pregătiţi-vă pentru cea mai sălbatică şi plină de aventuri Noapte la Muzeu din câte au fost, cu Larry Daley (Ben Stiller) călătorind în jurul pământului, unind personajele favorite cu altele noi şi îmbarcându-se într-o căutare epică pentru a salva magia înainte de a dispărea pentru totdeauna. Când exponatele Muzeului de Istorie Naturala din New York, care prind viață în timpul nopţii, încep să se comporte ciudat, Larry, nou-promovat ca director de operațiuni pe timp de noapte la Muzeu, trebuie să afle care este cauza. Tableta, care aduce la viaţă creaturile în mod magic, a început să putrezească și singura modalitate de a remedia acest lucru poate fi la Muzeul Britanic . Larry, care va face orice pentru a-şi salva „familia” din muzeu, împreună cu fiul său Nick și exponatele muzeului, călătoresc de la New York la Londra, unde trebuie să descopere secretul tabletei. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Sâmbăta – Duminică: ora 21:30

Dumb and Dumber to – Mai tăntălău, mai gogoman
Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Cu: Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden,Kathlene Huslin
Gen: Comedie
Durata: 109 minute

Au trecut 20 de ani de la succesul comediei Tăntălăul şi gogomanul, iar Jeff Daniels şi Jim Carrey sunt gata să reintre în pielea personajelor care le-au propulsat carierele. Acum în pragul vârstei a treia, Harry şi Lloyd sunt la fel de încurcă-lume, mai ales când au de-a face cu o provocare ce le dă existenţele peste cap: unul dintre ei are nevoie de un transplant de rinichi şi porneşte în căutarea unei progenituri de care nu avusese habar până atunci, în încercarea de a-şi salva viaţa. O premisă lacrimogenă tratată în stilul ireverenţios caracteristic fraţilor Farrelly. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 21:40
Sâmbătă – Duminică: ora 19:20
Luni – Marţi: ora 21:40
Miercuri: ora 16:10

The Hobbit: The Battle of the Five Armies – Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri 3D
Regia: Peter Jackson
Cu: Martin Freeman, Ian McKellen, Benedict Cumberbatch
Gen: Aventuri, Fantastic
Durata: 144 minute

Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Proiecţie 3D
Vineri – Marţi: orele18:00; 21:00
Miercuri: ora 15:30
Proiecţie 2D
Vineri: ora 15:40
Sâmbătă – Duminică: ora 16:30
Luni – Marţi: ora 15:40
Miercuri: ora 13:20

Exodus: Gods and Kings – Exodus: Zei şi regi 3D
Regia: Ridley Scott
Cu: Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Aaron Paul
Gen: Dramă, Istoric
Durata: 150 minute

Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locaţiile de filmare au inclus un arid lanţ muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Marţi: ora 15:10
Miercuri: ora 12:40

Paddington
Regia: Paul King
Cu: Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins,Hugh Bonneville, Ben Whishaw
Gen: Comedie, Familie
Durata: 95 minute

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleţ venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur şi părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viaţa în marele oraş să nu fie aşa cum şi-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoştinţă cu familia Brown. Citind bileţelul pe care-l poartă atârnat de gât – pe care stă, scris de mână, „Vă rog, aveţi grijă de acest ursuleţ. Vă mulţumesc.” – ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie şi un acoperiş deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington – până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorinţă este aceea de a-l captura şi a-l împăia pentru muzeu. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 11:00
Sâmbătă – Duminică: ora 12:20
Luni – Marţi: ora 11:00

Interstellar – Interstellar: Călătorind prin univers
Regia: Christopher Nolan
Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Gen: Aventuri, Mister, SF
Durata: 169 minute

Interstellar urmăreşte un grup de exploratori care descoperă noi găuri de vierme şi le explorează pentru a învinge limitele omului în călătoria în spaţiu şi pentru a cuceri vastele teritorii în călătoriile lor interstelare. Filmul va aduce în prim plan efectele devastatoare pe care le poate avea suprapopularea planetei şi lipsa de hrană. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri, Luni, Marţi: ora 18:30

The Penguins of Madagascar – Pinguinii din Madagascar 3D
Regia: Simon J. Smith, Eric Darnell
Cu: Tom McGrath, Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Andy Richter, Chris Miller
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 92 minute

Pinguinii Skipper, Kowalski, Rico şi Private au fost unele dintre cele mai populare personaje ale seriei animate Madagascar, iar acum sunt eroii propriului lor film! Plini de secrete şi specialişti în complicata artă a deghizării, amuzanţii şi misterioşii pinguini sunt profesionişti ai spionajului global, iar de această dată trebuie să facă echipă cu North Wind, o organizaţie secretă condusă de agentul Classified (Benedict Cumberbatch), pentru a dejuca planurile unei caracatiţe malefice, gata să subjuge lume întreagă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 13:20
Sâmbătă – Duminică: orele 11:30; 13:20
Luni – Marţi: ora 13:20
Miercuri: ora 10:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS