În mai multe sate doljene, oamenii se pregătesc de Crăciun și, cum Ignatul bate la uşă, au început desigur cu sacrificatul porcilor. Trebuie însă să știi cum să-l tai, cum să-l pârlești ca să iasă șoriciul bun și șunculița gustoasă. Cei care dau o mână de-ajutor sunt serviți cu un rachiu fiert și invitați mai apoi la pomana porcului. Foarte important este că, înainte de a se consuma carnea, să fie făcută analiza pentru trichineloză.
Tradiţia de Ignat se păstrează
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei