6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj800 de locuri de muncă în Spania

800 de locuri de muncă în Spania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit din partea firmei Surexport Agraria SL cu sediul în Mantlagrana Almonte, Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţii pentru domeniul agricol.
Selecţia se va desfăşura în data de 26 ianuarie în Alexandria la Sala Sporturilor, str. Alexandru Ghica, nr. 86-88 (numărul de locuri oferite fiind de 250) şi în perioada 28 – 29 ianuarie în Târgu Jiu la Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Traian, nr.5 (numărul de locuri oferite fiind de 550). În situaţia în care numărul solicitanţilor va fi mai mare decât numărul de locuri oferite, angajatorul şi-a arătat disponibilitatea de a le suplimenta. Solicitanţii de locuri de muncă pot opta pentru una din cele două locaţii de desfăşurare în funcţie de de distanţă,posibilitatea de deplasare directă etc.
Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni. Data estimată de angajare este 15.02.2015.
Timpul de lucru este de 6.5 ore/zi, 39 ore/săptămână, împărţite în 6 zile.
Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În  cursul celor 6.5 ore de lucru pe zi este prevazută o pauză de o jumătate de oră.
Salariul oferit este de 39.48 euro brut/zi plătibil o dată la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro/zi.
Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă. Perioada de probă este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.
Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp.
Persoanele care au lucrat la firma Surexport în anul 2014 vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie.
La selecţie pot participa doar persoanele înscrise în baza de date a agenţiei pentru muncă în străinătate. Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj strada Eugeniu Carada, nr13A, telefon: 0251.306.100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
– copie act de identitate (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model  Europass completat  în  limba română;
– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru muncă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS