3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Campanie umanitară "Dar din Dar se face Rai" pentru sinistraţi

Olt: Campanie umanitară „Dar din Dar se face Rai” pentru sinistraţi

Asociaţia „Prietenii omului – umanism, cultură” a reuşit să obţină încredere în rândul populaţiei, ceea ce a dus la transformarea campaniei umanitare „Dar din Dar se face Rai”, care avea că scop ajutorarea sinistraţilor din judeţul Olt, într-unul din sutele de proiecte sprijinite de programul „Bursa Binelui”.

„Proiectul „Dar din Dar se face Rai” se află pe cea de-a şaptea pagină a site-ului www.bursabinelui.ro , la secţiunea „Proiecte”. În prezent, am ajuns în semifinală campionatului, ceea ce înseamnă că o parte din oamenii cu suflet bun din judeţul Olt au fost receptivi cauzei noastre şi ne-au ajutat să continuăm să înaintăm prin donaţii financiare. Pentru a putea ajunge mai departe în realizarea obiectivului propus, avem şi de dată această nevoie de donaţii, care se realizează online de pe pagină proiectului.
În acest moment, rezultatele acţiunilor sunt mulţumitoare, având în vedere faptul că nu s-a beneficiat de nici un fel de finanţare externă sau programe speciale de finanţare, voluntarii Asociaţiei fiind nevoiţi să strângă fonduri prin activităţi extraşcolare de tip cultural. Din fericire, nu am fost singuri, ci am avut alături o serie importantă de parteneri, precum Colegiul Naţional „Radu Greceanu”, Colegiul Tehnic „Alexe Marin”, Consiliul Judeţean Olt, Şcoală Gimnazială „Vlaicu Vodă”, C. Economic „P.S.Aurelian”, Liceul cu Program Sportiv şi Şcoală Gimnazială Eugen Ionescu”, au arătat iniţiatorii campaniei într-un comunicat.

Campania lupta pentru refacerea caselor a douăsprezece familii afectate de inundaţiile puternice din vara anului 2014. Cu ajutorul partenerilor, iniţiatorii au reuşit să construiască, în prag de sărbători, o locuinţa formată dintr-o camera de 4/4m şi un hol de 2/4m pentru o familie de 4 membri din comună Corbu.

„Apelăm în continuare la sprijinul dumneavoastră pentru a putea duce la bun sfârşit proiectul umanitar ce îşi propune să ajute, să sensibilizeze şi să scoată la lumina spiritul civic din cât mai mulţi cetăţeni. Ne puteţi ajută prin donaţii financiare, haine sau alimente pentru sinistraţi”, au făcut apel reprezentanţii campaniei „Dar din Dar se face Rai”.

Pentru a află mai multe informaţii despre asociaţie şi proiect, puteţi accesa pagina de Facebook: Prietenii Omului – Umanism Cultură. De asemenea, persoană de contact principala este Pitei Cornelia, care poate fi contactată la numărul de telefon 0721.108741 şi e-mail [email protected]. Cont banca: RO38BTRLO2901205FO6604XX; Banca Transilvania – Sucursala Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS